Contact Info
Easy One Rent
Kaya Amsterdam 23
Kralendijk, Bonaire
Dutch Caribbbean
easyonerent@gmail.com

Tel: (599) 7857851
Fax: (599) 7177121
Partners

Overzicht van beschikbare huurauto's bij Easy One Rent Bonaire

Wilt u niet teveel uitgeven maar heeft u praktisch vervoer nodig op Bonaire dan bieden wij de compacte zuinigheid van de Daewoo/GM Matiz en de Opel Corsa. Super zuinig, degelijk, comfortabel en altijd met airco en automaat. Vraag ook naar onze long term tarieven.

Daewoo Matiz Huurauto bonaire

Wij verhuren behalve compacte zuinige personenwagens ook pickups. Dubbel cabine dus 5 personen gaan gemakkelijk mee. Pickups zijn veelzijdig en kunnen tegen een stootje. In Bonaire al jarenlang het standaard vervoermiddel. Al je duikspullen gaan in de bak. Koffers van en naar het hotel is ook geen probleem. Een paar mensen extra achterin mee voor die tour door het Slagbaai park. De moderne pickup die wij bieden is ook van alle gemakken van een luxe auto voorzien:

  • IJskoude airco
  • Radio/MP3 speler
  • Electrische ramen
  • 5 versnellingsbak
  • Afstandsbediende deursloten

De stoelbekleding is gemaakt van polyurethaan en kan zeer goed tegen het zeezout dat in natte kleding achterblijft. De motor is krachtig en het verbruik is zuinig.

De hoogte van de auto is ook net zo dat u comfortabel uw duikspullen vanaf de achterzijde aan en uit kunt doen en de auto ligt ook weer net wat hoger op de weg om obstakels te ontzien als u over de paden moet om op uw duiklokatie te komen.

We zijn gelieerd aan de dealer en service bedrijf van het merk (SG Auto) dat we verhuren, dus u kunt er verzekerd van zijn dat we de auto's in opperbeste staat houden en ook uitstekende service bieden voor de auto's die van ons rondrijden op Bonaire. We willen het net wat beter doen dan de rest.

Highlights

DECEMBER SPECIAL: PICKUPS V.A. US 25,- PER DAG

LAST MINUTE SPECIAL! pickups vanaf US 25,- per dag! Geniet van onze speciale last minute aanbieding voor onze huurauto's! Prijzen vanaf US 25,- per dag voor een pickup tot 20 december 2015. Email easyonerent@gmail.com voor een offerte.
Lees Verder